Не е за вярване: Лудогорец раздава космически заплати


Не е за вярване: Лудогорец раздава космически заплати

7004 0

Всички знаем, че Лудогорец (Разград) дава най-големите заплати в българския футбол. Това е и причината клубът рядко да получава отказ от набелязаните играчи. Но българин, играл в Полша, осветли ситуацията, като обяви, че в българския шампион раздават заплати до 70 000 евро на месец.

Става думза Ивайло Стоименов, който е играл за Горник (Забрже) през сезон 2005/2006.

"В Полша няма отбор като Лудогорец. В смисъл по отношение на парите и организацията. Футболисти от много страни играят там, повечето национали, които печелят месечно до 70 000 евро", заяви Стоименов пред "Interia sport".

"Собственик на клуба е богаташът Кирил Домусчиев, който може да си позволи да не пуска за 10 милиона евро в Лацио, Уест Хем и Лестър бразилския нападател Кафу. Той искаше за него 15 милиона евро. В Лудогорец има страхотни пари и играчите могат да се съсредоточат единствено върху футбола", допълва българинът.

Според Стоименов полякът Яцек Горалски ще срещне сериозна конкуренция за титулярното място на своя пост в лицето на капитана Светослав Дяков. Той посочва, че недостатък на българския национал е фактът, че получава много червени картони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички