Натанаел е аут до края на сезона


Натанаел е аут до края на сезона
Снимка: БГНЕС

1665 0

Левият бек на Лудогорец На­танаел ще пропусне всички ма­чове на тима си до края на се­зона. Кон­тузията на бразилеца се оказа по-тежка от очакваното и той ще е аут за два месеца. Според прогнозите браните­лят трябва да е готов в нача­лото на юни за старта на под­готовката.

Натанаел е скъсал мускул в двубоя с Дунав Русе на старта на плейофите, загубен с 0:1. Той бе заменен принуди­телно от Йордан Минев в 29-ата минута. Защитникът дой­де в Лудогорец през юли 2015 година и веднага се превърна в несменяем титуляр в ариергарда на шампионите. Възмож­но е травмата да повлияе на евентуален негов трансфер през лятото. Той е силно желан от португалския гранд Спортинг Лисабон, който следи по­стоянно случващото се около бразилеца, пише "Тема спорт".

До края на кампанията на неговото място ще играе Йор­дан Минев. При предсрочно спечелване на титлата, което се очертава, старши треньо­рът Георги Дерменджиев ще даде шанс на левия бек Алексан­дър Василев.

Натанаел стана третият ключов играч на разградчани с тежка контузия в рамките само на месец. В средата на март по време на двубоя с Ло­комотив Горна Оряховица по­страда капитанът Светослав Дяков, а по време на лагера на националния отбор за светов­ната квалификация с Холандия (25 март) изгоря и вратарят Владимир Стоянов. Това е не­що невиждано за Лудогорец в последните години.

Дяков пък се очаква да е на линия за гостуването на ЦСКА на 23 април (неделя) от 20:00 часа. Халфът вече тренира със съотборниците си, но от спортно-техническия щаб са решили да мине и двубоят с Левски и тогава да го пуснат в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички