Нашествие на скаути и агенти от чужбина за дербито Лудогорец - Левски


Нашествие на скаути и агенти от чужбина за дербито Лудогорец - Левски
Снимка: БГНЕС

1675 0

Нашествие от скаути и агенти от чужбина се очаква на стадиона в Разград за супердербито Лудогорец - Левски в събота от 20 часа. Съгледвачи от няколко европейски държави, както и от Китай, ще следят играчи и от двата отбора, които са попаднали в списъците им за разузнаване.

Мачът ще е прощален за главния мениджър на Лудогорец Пауло Аутори, който предава щафетата на помощника си Антони Здравков. Досегашният селекционер на младежкия национален отбор се включи във вчерашната единствена тренировка, която беше сутринта.

Всички футболисти от седемкратните шампиони са на линия с изключение на трайно контузените Владислав Стоянов, Абел Анисе и Драгош Григоре. След последната тренировка тази сутрин Аутуори ще направи своя избор за група от 18 футболисти, пише "24 часа".

ДЯКОВ РАЗКРИ ЗАЩО ВСИЧКИ СЪЖАЛЯВАТ ЗА НАПУСКАНЕТО НА АУТОРИ

Бразилският специалист ще спази традицията и няма да събира играчите на лагер. Според запознати извън състава ще останат Цветомир Панов, Якуб Швиерчок и Жоао Пауло, както и младата надежда Доминик Янков. Аутуори обяви, че си тръгва, след като е бил уволнен спортният директор Методи Томанов, който го доведе в клуба.

Напускането на Аутори бе много изненадващо, дори и за разградския клуб. Съвсем наскоро агентът на бразилеца разкри интересна причина за неговото решние - ето какво сподели той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички