Нападател на Лудогорец отново недоволства, иска да напусне тима


Нападател на Лудогорец отново недоволства, иска да напусне тима
Снимка: ludogorets.com

2018 0

Нападателят на Лудогорец Джоди Лукоки отново изрази недоволството си от статута си на резерва в тима. Той е готов да напусне тима заради малкото игрово време, което получава. 

"Отборът се представя добре, но аз не крия, че искам да играя. Ако продължавам да не получавам поле за изява, то ще трябва да разговарям с ръководството на тима и да потърся ново предизвикателство", заяви Лукоки пред холандското издание fcuptade.nl.

„Изпитвам смесени чувства. Лудогорец се представя изключително добре през сезона и излязохме като трети отбор от груповата фаза на Шампионската лига. На 1/16-финалите в Лига Европа ще се изправим срещу Копенхаген. Аз обаче съм резерва през по-голямата част от сезона, а това не ми харесва. Всеки футболист иска да играе“, добави още холандецът.

Миналия месец излезе информация, че разградчани са отхвърлили оферта от холандски тим за нападателя.

"Не съм сигурен, че имам носталгия по Холандия. Лудогорец е отбор с голяма перспектива пред себе си и в личностен план нищо не ми липсва. От клуба заявиха, че ми имат доверие, но аз не съм доволен от моя статут. Конкурентът ми Джонатан Кафу се представя отлично и той получава повече възможност за изява. Аз не съм доволен от ситуацията, в която се намирам".

Той допълни, че в момента не знае да има конкретна оферта за него, но със сигурност, ако има такава би обсъдил възможността с ръководството.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички