Най-фаулираният футболист в Шампионска лига е в Лудогорец


Най-фаулираният футболист в Шампионска лига е в Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2477 0

Изненадващо или не, най-фаулираният футболист в груповата фаза на Шампионска лига е нападателят на Джонатан Кафу Бразилецът беше смачкан от противниковите съперници, особено от тези на Базел, и в крайна сметка е бил фаулиран цели 27 пъти за 6-те мача, в които започна като титуляр в селекцията на Георги Дерменджиев.

Вторият в подреждането е далеч назад, след като крилото на Севиля Витоло е бил спрян неправомерно "едва" 20 пъти. Интересното е, че още двама футболисти на Лудогорец - Вандерсон и Марселиньо, попадат в топ 10. Срещу тях са извършение по 16 нарушения.

Двете големи звезди на световния футбол - Кристиано Роналдо и Лионел Меси, изобщо не попадат в топ 10 на най-фаулираните играчи, което се случва за пръв път, откакто португалецът премина в Реал Мадрид.

Сред първенците по пробягано разстояние също попадат двама от Лудогорец. С малко над 70 километра на 8-о мято се намира Светослав Дяков, а на 9-а - отново Джонатан Кафу.

Джонатан Кафу остана най-рита­ният играч в групо­вата фаза на Шампион­ската лига. Срещу него са извършени цели 27 нарушения, доста пове­че от всички останали. Срещу Витоло от Се­виля е бил на тревата само 20 пъти в шестте мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички