Моментът, който предреши Реал Мадрид - Лудогорец


Моментът, който предреши Реал Мадрид - Лудогорец
Снимка: Guliver/Getty Images

1919 0

Снощи Реал Мадрид сложи край на европейската приказка на Лудогорец, след като нанесе тежко поражение с 4:0 на българския шампион.

"Кралския клуб" безспорно е с класи над своя съперник, но и беше подценил значително срещата, особено в дефанзивен план.

Лудогорец със сигурност можеха дори да отбележат в срещата, но всичко приключи в 18', когато най-добрият офанзивен играч на гостите Марселиньо беше изгонен с директен червен картон.

При ситуация при центриране от корнер Варан засече точно с глава и щеше да отбележи, но бразилецът, застанал на голлинията, се опита да финтира съдията и се опита да "удължи" рамото си, но топката срещна ръката му под лакътя, която беше далеч от тялото му.

Гарет Бейл добави и вкара, но съдийската свирка вече беше прозвучала. Оттам нататък всичко беше ясно - 1:0 за Реал с гол от дузпа, а след това и категорично 4:0 след куп пропуски на играчите в бяло.

Ето и ситуацията, заради която се стигна до дузпа. Сами преценете дали реферът можеше да бъде по-снизходителен към Марселиньо и Лудогорец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички