Моци не вижда причина да получи наказание, изненадан е от босовете на Левски


Моци не вижда причина да получи наказание, изненадан е от босовете на Левски
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2461 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци коментира ситуацията, която възпламени положението сред феновете на Левски. Румънецът вкара от дузпа за 2:0, след което реши да изрази радостта си пред сектор Б. Според него хиляди играчи правели това и той не заслужава наказание.

"Нe съм имал намерение да ги дразня. Вкарах гол от дузпа, с който спечелихме един много важен мач срещу силен противник. Реагирах така, както са го правили и ще го правят хиляди футболисти. Не съм имал за цел да провокирам никого. Не съм обиждал никого. Мен ме обиждаха през целия мач, скандирайки грозни неща.

Тази истерия е напълно излишна. Но признавам, че съм изненадан от поведението на шефовете в Левски. Не смятам, че е правилно да говорят за мое наказание, при положение че просто изразих радостта си. Не направих никакви жестове. Дори не си свалих фланелката. А получих втори жълт и червен картон. Всъщност какво да прави един футболист, ако не да се радва, когато вкара гол?", заяви Моци пред "Спортал".

А как футболистът на Левски - Хали Тиам, коментира поведението на Моци - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички