Моци: Трябва да бием и ако свири треньорът на противника


Моци: Трябва да бием и ако свири треньорът на противника
Снимка: БГНЕС

5557 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци коментира отпадането от Видеотон във втория предварителен кръг на Шампионска лига. Бранителят отчете, че разградчани не са се представили на ниво и няма толкова голямо значение представянето на съдиите.  Реферът изгони Върджил Мисиджан в 40-ата минута с втори жълт картон, като решението му породи дискусии.

"Не играхме, както трябва и не вкарахме. Получихме гол от корнер знаехме, че чакат статични положения, играят добре в защита. Днес ние се подведохме по играта им. И така паднахме. Трябва да сме по-умни, да гледаме играта си", заяви Моци.

"На терена винаги трябва да контролираш емоцията си. Всички искаме много, много повече от всички искахме да сме в Шампионската лига. И когато срещу теб е един отбор, който само се защитава и оставихме с десет човека, се подведохме. Това не бе добре за нас. Не бяхме концентрирани върху играта си. Ако бяхме играли както в Разград срещу Крусейдърс, нямаше как паднем. Не играехме това, което тренирахме“.

"Най-добрата година за Лудогорец, бе преди три-четири години. Резултатите не са така добри като преди. Може да излезем от това положение, защото сме добри играчи. Имаме още един шанс – да влезем в групите на Лига Европа. За нас това трябва да е най-важната цел. Ние трябва да бием и ако свири треньорът на този отбор", завърши бранителят. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички