Моци: Трябва да бием и ако свири треньорът на противника

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци коментира отпадането от Видеотон във втория предварителен кръг на Шампионска лига. Бранителят отчете, че разградчани не са се представили на ниво и няма толкова голямо значение представянето на съдиите.  Реферът изгони Върджил Мисиджан в 40-ата минута с втори жълт картон, като решението му породи дискусии.

"Не играхме, както трябва и не вкарахме. Получихме гол от корнер знаехме, че чакат статични положения, играят добре в защита. Днес ние се подведохме по играта им. И така паднахме. Трябва да сме по-умни, да гледаме играта си", заяви Моци.

Дяков със силни думи след отпадането: Сега е време за мъже в Лудогорец

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде много трезва оценка след отпадането от Видеотон, като заяви, че трябва да се гледа единствено в собст...

"На терена винаги трябва да контролираш емоцията си. Всички искаме много, много повече от всички искахме да сме в Шампионската лига. И когато срещу теб е един отбор, който само се защитава и оставихме с десет човека, се подведохме. Това не бе добре за нас. Не бяхме концентрирани върху играта си. Ако бяхме играли както в Разград срещу Крусейдърс, нямаше как паднем. Не играехме това, което тренирахме“.

"Най-добрата година за Лудогорец, бе преди три-четири години. Резултатите не са така добри като преди. Може да излезем от това положение, защото сме добри играчи. Имаме още един шанс – да влезем в групите на Лига Европа. За нас това трябва да е най-важната цел. Ние трябва да бием и ако свири треньорът на този отбор", завърши бранителят. 

Още по темата

Please select answer!