Моци: Направихме пет грешки за 180 минути, те вкараха три гола


Моци: Направихме пет грешки за 180 минути, те вкараха три гола
Снимка: БГНЕС

3321 0

Центрланият защитник на Лудогорец Козмин Моци коментира отпадането на тима от Шампионска лига след 3:3 в двата мача с израелския Апоел Беер Шева. Румънецът призна, че гостите са играли само на контра атака и заради една грешка на "орлите", те са отпаднали от турнира.

"Винаги, когато получиш гол е малко по-трудно да играеш с главата. Ние направихме много силно първо полувреме и силни 10' от второто полувреме, но после допуснахме попадение. Всички мислихме за грешката и не можахме да вкараме ново попадение.

Тръгнахме всички напред, искахме 4-ти гол. Те съответно имаха възможност за още 2-3 гола, имаха и дузпа. Бяхме сигурни, че ще бием днес. Те играят само на контраатака, това им е цялата игра. Ние знаем това, но една грешка и всичко приключи. Нито един гол срещу Апоел не получихме след наши грешки. И там, и тука те вкараха само след наши грешки. В 180' правим пет грешки и те вкарват три гола. 

Имаме сега мач в Първа лига, мач за Суперкупата, имаме мачове от Лига Европа."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички