Мисиджан отново тренира с Лудогорец


Мисиджан отново тренира с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2134 0

Холандското крило на Лудогорец Върджил Мисиджан отново тренира с първия отбор на "орлите". В последните дни той беше изваден от състава, тъй като не може да се разбере с ръководството за своя договор. Това обаче не означава, че бързакът ще бъде на разположение на Димитър Димитров за мачовете след паузата, тъй като преговорите между двете страни продължават и се търси най-доброто решение както за играча, така и за клуба, пише "Меридиан мач".

"Въпросът относно Върджил Мисиджан е към нашето ръководство. Дано бъде намерено правилното решение", каза след успеха над Берое треньорът Димитър Димитров.

Не е тайна, че Херо е голям привърженик на холандеца и иска да го има в състава си. Към днешна дата той разполага само с две крила - Джоди Лукоки и Мисиджан. Няма мач, в който двамата да почиват, защото нямат алтернатива, като дори играха в двубоя с Оборище (Панагюрище) за Купата на България.

Любопитен факт е, че Мисиджан се снима в календара на Лудогорец за 2018 г. Фотосесията бе направена преди домакинството на Берое. Това подсказва, че може би съвсем скоро ще има развръзка с бъдещето на крилото и той ще може да носи екипа на "орлите" в официалните срещи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички