Марселиньо изгоря за един мач, ще плати и глоба


Марселиньо изгоря за един мач, ще плати и глоба
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1556 0

Звездата на Лудогорец Марселиньо ще пропусне гостуването на Берое в 32-ия кръг на първенството. Бразилецът бе наказан със спиране на състезателните права за един мач, заради поведението му след като бе сменен в мача срещу Черно море. Марселиньо ще трябва да плати и глоба от 500 лева, обявиха след заседанието на Дисциплинарната комисия към БФС.

Ето какво гласи решението на комисията относно плеймейкъра: По сезиране на комисия „Етика и феърплей“ към БФС за изритване на бутилка без последствие, на основание чл.22, ал.2, буква М, колонка 4 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Марсело Насименто Коща – състезател на ПФК „Лудогорец“ гр. Разград със спиране на състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 500 лева.

Звездата на разградчани може да не се размине само с това след изцепката си. Според "24 часа" и в клуба обсъждат как да го накажат, като играчът може да бъде глобен с една заплата или "да бъде отстранен". Една от другите бразилски звезди в тима пък може да напусне през лятото. Става дума за Вандерсон. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички