Лудогорец вдигна Сисиньо за мача с Левски


Лудогорец вдигна Сисиньо за мача с Левски
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1951 0

Защитникът на Лудогорец Сисиньо ще бъде на линия за дербито срещу Левски, съобщава "Тема Спорт". Бразилецът получи контузия при победата с 3:0 в Будапеща срещу Ференцварош от груповата фаза на Лига Европа. Въпреки това Сисиньо бе вдигнат от лекарския екип на Лудогорец и се очаква да намери място в титулярния състав на Станислав Генчев. Ако все пак остане резерва, вместо него на терена може да излязат Станислав Манолев или Икоко.

Наставникът на Лудогорец най-вероятно ще направи малки промени по единайсеторката, тъй като ще иска да разчита на всичко най-добро срещу Левски. В последния момент ще се реши участието в двубоя на Джоди Лукоки. Крилото получи разтежение на бедрен мускул в Будапеща и бе заменен в началото на второто полувреме.

Ако той не бъде на разположение на Генчев, то най-вероятно по десния фланг ще действа Жоржиньо. Другата опция пред треньора е на десния фланг да действа Вандерсон, а вляво да играе Мавис Чибота. А какво е голямото предимство на разградчани в дербито според Димитър Димитров-Херо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички