Лудогорец тръгна към Цюрих с рекордните 25 играчи


Лудогорец тръгна към Цюрих с рекордните 25 играчи
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1721 0

Лудогорец тръгна за Цюрих, Швейцария, с рекордна група от футболисти. С тима за мача с Цюрих в Лига Европа заминаха 25 играчи, сред които и двама футболисти, които нямат картотеки за Европа - Цветомир Панов и Доминик Янков. В групата попаднаха и двама играчи с картотека в лист Б - Даниел Наумов и Ивайло Климентов. В самолета се качиха и всичките 21 играчи, картотекирани в лист А.

В групата попадна и нападателят Якуб Свиерчок, който бе до последно под въпрос заради контузия. Една от причините за голямата група, събрана от треньора Пауло Аутори, е предстоящият мач с Ботев (Враца) в Първа лига. Двубоят е в неделя, в Монтана, на стадион "Огоста". Лудогорец се прибира в България в петък и каца на летище "София". Треньорът има желание в подготовката да вземат участие всички играчи.

БИВШ НАЦИОНАЛ ИЗОБЛИЧИ ЛУДОГОРЕЦ И НАШ РЕФЕР В СКАНДАЛНИ ПРАКТИКИ

На "орлите" им предстоят три тренировки в Швейцария - официалната тази вечер, една лека в четвъртък и една на сутринта в петък преди обратния полет за България. Мачът с Цюрих е в четвъртък от 19,55 часа, а този с Ботев - на 7-ми от 16,45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички