Лудогорец сваля напрежението с психолози


Лудогорец сваля напрежението с психолози

2353 0

Нови двама души се присъединиха към лагера на Лудогорец в Турция. Става дума за психолози, които работят индивидуално с всеки един от футболистите на "орлите", информира "Меридиан мач".

Специалистите са при отбора по изричното настояване на старши треньора Георги Дерменджиев, който освен в отлично физическо, иска състезателите му да бъдат и в добро психическо състояние.

Преди година наставникът пробегна да услугите на въпросните психолози и те също бяха в Турция по време на зимния лагер. Това даде резултат и през пролетта Лудогорец премина през съперниците си като през малка гара и стана шампион за пети пореден път.

Сега те работят с футболистите най-вече защото есента беше изключително натоварена и, въпреки че бяха пуснати в почивка от около 20 дни, повечето играчи не са се отърсили от голямото напрежение. Не трябва да се забравя и че предстоят мачовете с датския фК Копенхаген от 1/16-финалите на Лига Европа.

През изминалия вече полусезон играчите на „орлите" имаха мачове през 3 дни и постоянно бяха на път и далеч от семействата си, което няма как да не даде отражение. Отделно от това, за повечето от футболистите се пишат постоянни информации относно тяхното бъдеще, като това важи най-вече за Джонатан Кафу, Вандерсон и Клаудиу Кешеру.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички