Лудогорец срещу Жрински в мач без право на грешка


Лудогорец срещу Жрински в мач без право на грешка
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1197 0

Днес от 21,00 часа Лудогорец ще се изправи срещу босненския Жрински в мач-реванш от трети квалификационен кръг на Лига Европа. След отпадането от битката за Шампионска лига и неубедителното представяне в първенството, разградчани нямат право на грешка в Широки Бег.

Въпреки че победиха с 1:0 в първия мач, момчетата на Пауло Аутори не бива да подценяват противника и ще търсят победата от първата минута, за да се предпазят от някоя неприятна изненада.

Очаква се треньорът на българския тим да остави резерва нападателя Клаудиу Кешеру, а да пусне като "фалшива деветка" Върджил Мисиджан. Лукоки и Вандерсон пък ще нападат по фланговете. Марселиньо отново ще гради играта на разградчани, докато Светослав Дяков и Яцек Горалски ще имат предимно дефанзивни функции.

Треньорът на съперника няма да прави експерименти, тъй като е новоназначен и не познава достатъчно и двата отбора. Той ще заложи на системата 4-2-3-1, като на върха на атаката ще действа Бекич, а от втора позиция ще му помагат Филипович, Билбия и Йович.

Двубоя можете да следите на живо в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички