Лудогорец ще разчита на Сисиньо през пролетта


Лудогорец ще разчита на Сисиньо през пролетта

918 0

Още една от летните покупки на Лудогорец ще получи място в състава след Нова година, разбра "Тема Спорт". Става въпрос за десния защитник Сисиньо.

26-годишният бразилец досега бе твърда резерва в състава на разградчани и дори се коментираше евентуална раздяла с него през зимата. Основната причина за това бе наличието на четирима футболисти без европейски паспорти. Освен Сисиньо до момента квоти заемаха още други две от летните попълнения - Натанаел и Кафу, както и дошлият през април 2014 година Вандерсон.

Преди дни последният се е сдобил и с български паспорт. Така Лудогорец вече ще може да взима всичките си бразилски футболисти в групата. Досега това не бе възможно, тъй като според наредбата на БФС в разширения състав за определен двубой може да попаднат най-много трима състезатели извън ЕС. Затова в последните месеци Сисиньо често изпадаше от 18-те и бъдещето му в клуба бе поставено под въпрос.

След Нова година обаче спортно-техническото ръководство смята да промени статута на дошлия за 900 хиляди евро от Сантос бек.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички