Лудогорец ще атакува върха срещу Берое


Лудогорец ще атакува върха срещу Берое
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

648 0

Лудогорец има възможност да излезе начело в класирането след равенството на ЦСКА при гостуването на Етър във Велико Търново.

За да стане това, шампионите ще трябва да победят коравия тим на Берое в Разград. В момента армейците имат 26 точки, докато шампионите са с 24. Възпитаниците на Димитър Димитров ще бъдат окрилени от победата с 2:1 над германския Хофенхайм през седмицата в Лига Европа.

Разградчани обаче нямат право да се отпускат, защото вече допуснаха две грешни стъпки в първенството при домакинствата си - направиха 0:0 срещу Локомотив Пловдив и 1:1 срещу Пирин.

А Берое е доста по-организиран отбор от тези, които си тръгнаха с точка от "Лудогорец Арена". Димитър Димитров със сигурност ще направи промени по състава, който игра срещу Хофенхайм в четвъртък. Срещу тима от Бундеслигата той излезе на терена без чист нападател.

Срещу Берое обаче няма да е така, защото се очаква старозагорци да се затворят в собствената си половина< пише "Тема спорт". За върха на атаката Херо ще избира измежду Жоао Паоло и Клаудиу Кешеру.

Треньорът на Берое Александър Томаш получи добри новини преди гостуването и ще може да разчита на бразилеца Матеус Леони. Това означава, че капитанът Веселин Пенев ще седне на пейката. Той започна в предишния кръг срещу Левски, но бе заменен от Камен Хаджиев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички