Лудогорец се раздели с Ради Здравков

Футболният специалист Ради Здравков вече не е на работа в Лудогорец, след като ръководството на клуба прие оставката му. Тя бе подадена от него заради неубедителната игра и лошите резултати на Лудогорец 2 във Втора лига. С него си тръгва и помощника му Галин Иванов. Новината бе обявена от разградчани на официалния им сайт. Ето какво написаха те по повода:

Ръководството на ПФК Лудогорец прие оставката на старши треньора на втория отбор Ради Здравков и на неговия помощник Галин Иванов. Причина за оставките е неубедителната игра на тима във Втора професионална лига и загубата на точки в мачовете от шампионата.

Лудогорец уреди на работа легенда на ЦСКА

Бившият централен нападател на ЦСКА Спас Джевизов ще започне работа в Лудогорец до броени дни, твърди "Тема Спорт". Очаква се в началото на новат...

Здравков пое Лудогорец II през януари 2017 г. и го води до днес.

ПФК Лудогорец благодари на Ради Здравков и Галин Иванов за работата им в клуба и им желае успех за в бъдеще.

В предстоящия мач срещу Добруджа Лудогорец II ще бъде воден от директора на Детско-юношеската школа Радослав Комитов. Негов помощник ще бъде треньорът на Лудогорец U19 Тодор Живондов. Вижте тук кой бе последният кадър на ЦСКА, преминал в Лудогорец. 

Още по темата

Please select answer!