Лудогорец се готви сериозно за зимния трансферен прозорец


Лудогорец се готви сериозно за зимния трансферен прозорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1618 0

Българският шампион Лудогорец се готви сериозно за зимния трансферен прозорец. За разлика от предишни години, този път "орлите" имат намерение да се подсилят сериозно с нови футболисти. 

Разградчани искат да освежат състава си. Вече са набелязани дузина чуждестранни играчи. Доста от тях са оставени в списък от вече бившия спортен директор Методи Томанов, а останалите са предложени от различни мениджърски агенции, пише "Тема спорт".

До сега Лудогорец рядко е проявявал активност през зимата, като основно е взимал нови попълнения през лятото. В скоро време се очаква да започнат разговори за нов договор с Вандерсон. Неговият контракт, както и този на Лукас Саша изтичат през юни 2019-а. Наскоро бе удължен договорът на Козмин Моци. Той вече е до 2021 година.

От Лудогорец вече обявиха промени в управленската структура на клуба. Те бяха очаквани, след като преди малко повече от месец разградчани се разделиха със спортния директор Методи Томанов, който имаше важна роля и за трансферите в клуба. този пост остава вакантен, но от клуба информират, че Георги Караманджуков ще отговаря за цялата спортно-техническа дейност. Освен това в скаутското звено влиза бившият играч на Левски и Ботев Пловдив Иван Цветков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички