Лудогорец прави изненадваща промяна в състава срещу Брага


Лудогорец прави изненадваща промяна в състава срещу Брага
Снимка: Globoesporte

2262 0

Лудогорец е с големи апетити в тазгодишното си участие в Лига Европа. Разградчани са прицелени в първото място в групата, в която са заедно с Брага, Хофенхайм и Истанбул Башакшехир. Това разкри вратарят на българския шампион Ренан дос Сантос.

Бразилският страж пък се готви да излезе титуляр в Брага тази вечер, което ще е сериозна промяна, тъй като в предишните 2 мача в Лига Европа за "орлите" пази Хорхе Броун.

Въпреки че първото и второто място в групата позволяват продължаване към 1/16-финалите, отборът на Димитър Димитров, който сега е втори, иска да излезе от групата през парадния изход.

"Може да звучи като клише, но във футбола, толкова конкурентен, какъвто е днес, трябва да сме готови за всяка възможност, която идва. И аз гарантирам, че съм напълно подготвен и спокоен, за да се възползвам от тази златна възможност, която получавам", заяви Дос Сантос пред бразилския "UOL".

"Това е важен сблъсък, който може да послужи като крайъгълен камък в групата. Ще излезем на терена, за да спечелим. Знаем, че равенството няма да бъде лош резултат, но победата би ни осигурила лидерството в групата. Именно затова ще се борим до последната минута в четвъртък", категоричен е вратарят.

Изданието отбелязва, че сред всички отбори в евротурнирите Брага и Лудогорец са с най-много бразилци, които евентуално да извадят на терена. Тенденцията била поне 11 "кариоки" да започнат мача тази вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички