Лудогорец подгони рекорд на Левски в Лига Европа


Лудогорец подгони рекорд на Левски в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

1834 0

Лудогорец се представя блестящо от началото на сезона, както в Първа лига, така и в Европа. Специално в турнирите шесткратният шампион на България е особено силен у дома, където е безпогрешен. До момента в Разград, „орлите" имат 4 победи от 4 мача като домакини.

Ако продължават в същия дух още до края на груповата разградчани имат шанс да изравнят рекорд на Левски. И съответно да го подобрят, ако излязат от групите. Става дума за върховото постижение за най-много победи на наш тим като домакин в един сезон в Европа.

За момента „сините" са лидери заради четвъртфинала си през сезон 2005/06. Тогава те записаха успехи над Публикум (3:0), Оксер (1:0), Динамо Букурещ (1:0), Олимпик Марсилия (1:0), Артмедия (2:0) и Удинезе (2:1). Върховото постижение на Лудогорец е от 4 домакински успеха през 2013/14, пише "Меридиан мач". Левски засега държи освен първото и второ място с петте си успеха на „Герена" през 2010/11, когато за последно игра в групите на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички