Лудогорец остава без Свиерчок за дълъг срок?


Лудогорец остава без Свиерчок за дълъг срок?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1339 0

Лудогорец отнесе с 6:0 Септември в събота, но даде две сериозни жертви. С контузии терена напуснаха нападателят Якуб Свиерчок и универсалният защитник Антон Недялков. Днес със сигурност ще стане ясно състоянието на двамата, след като минат обстоен преглед в София, но по предварителни данни травмите им не са никак леки.

По-сериозни са проблемите при полският нападател, който заби два гола при успеха над Септември. Очаква се Свиерчок да отсъства от терените поне месец, след като получи контузия именно в проблемното си коляно, което го тормози този сезон. Засега съмненията са, че нападателят има увреден менискус, което евентуално може да наложи оперативна намеса.

За Недялков от клуба обясниха, че има сериозни болки, но все пак замина за лагера на националния отбор. Той има стари проблеми със счупена ключица в рамото. За щастие, след удара на Хали Тиам в дербито срещу Левски първоначалният преглед е показал, че няма счупване. Интересната история на Свиерчок преди да пристигне в Разград можете да прочетете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички