Лудогорец очаквано е на финал след втора разгромна победа срещу Литекс


Лудогорец очаквано е на финал след втора разгромна победа срещу Литекс
Снимка: БГНЕС

895 0

Лудогорец записа втора разгромна срещу третодивизионния Литекс в полуфиналите за Купата на България. След като в първата среща разградчани победиха с 4:0, то в Ловече записаха дори още по-изразителна победа с 0:7. На финала "орлите" ще се изправят срещу Ботев (Пловдив).

Двама от българския шампион - Кешеру и Жоао Пауло, отбелязаха хеттрик, а автор на другото попадение бе Мисиджан.

Жоао Пауло в 12', като бразилецът се възползва от изведащ пас на завърналия се в игра Светослав Дяков. 4 минути по-късно Литекс можеше да изравни, но Преслав Антонов не се възползва от грешката на стража на Лудогорец.

В 24' "орлите" вкараха втори гол чрез Клаудиу Кешеру, който след страхотен шут със задна ножица не остави никакъв шанс на Вълков. В 37' Мисиджан овладя топката на 24-25 метра и след шут с десния крак покачи на 3:0.

Лудогорец направи резултата още по-изразителен в 52' , като Жоао Пауло отново се разписа. Кешеру покачи на 5:0 в 68', а в 82' Жоао Пауло оформи своя хеттрик след диагонален изстрел по земя.

В края Виктор Мицаков блъсна Кишада в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. С хеттрик след точно изпълнение блесна и Кешеру.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички