Лудогорец обяви какви ще са мерките за сигурност за мача с ЦСКА


Лудогорец обяви какви ще са мерките за сигурност за мача с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1027 0

От Лудогорец съобщиха, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия утре мач с ЦСКА от 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

Клубът напомня, че от съображения за сигурност фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани от органите на реда.

В момента билети за мача се продават на клубната база, а в сряда от 10,00 ч. ще работи и касата на улица "Васил Левски". Феновете на ЦСКА ще могат да си закупят билети в деня на мача от гишето на новия сектор "Гости". Касата отваря в 12,00 ч. ПФК Лудогорец обръща внимание на привържениците на ЦСКА, че на входа на сектор „Г“ има турникети и по тази причина е необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора.

В сряда "Лудогорец Арена" ще отвори врати два часа преди началото на двубоя - в 16,30 ч. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете. По тази причина клубът призовава привържениците да оказват съдействие на стюардите и органите на реда. ПФК Лудогорец приканва феновете да се възползват от предварителната продажба на билети и да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете и да се облекчи пропусквателният режим.

А кой ще ръководи дербито между ЦСКА и Лудогорец за Купата и какви са всички наряди - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички