Лудогорец "клекна" пред феновете на Левски - махат решетките в гостуващия сектор


Лудогорец "клекна" пред феновете на Левски - махат решетките в гостуващия сектор
Снимка: Официален сайт на Левски

1577 0

Ръководството на Лудогорец е информирало феновете на Левски, че в най-кратки срокове ще бъдат премахнати металните ограждения в сектора за гостуваща агитка. Това съобщиха от НКП, след като са получили уверение, че преди предстоящия сблъсък между двата тима ще бъдат демонтирана "клетката", от която агитките на "сините" и ЦСКА имат най-сериозни оплаквания.

Ето и съобщението, публикувано на страницата на НКП:

Уважаеми левскари, с удоволствие Ви съобщаваме, че една дълго водена от нас битка завърши с победа за привържениците на „Левски“.

След продължили над една година преговори и усилия от страна на Националния клуб на привържениците за подобряване условията за гостуващи фенове на стадиона в Разград, през месец септември бе постигната договорка с ръководството на ПФК Лудогорец, че ще бъдат предприети необходимите мерки.

Два месеца по-късно усилията ни доведоха до уверение от страна на разградския клуб, че ще започне ремонт на сектора. Очаква се до мача между Лудогорец и „Левски“ на 30.11.2016 година да бъдат демонтирани тежките метални съоръжения и зоната за привърженици да бъде обособена зад вратата на редовете, които до момента бяха неизползваеми.

С това НКП записва един от големите си успехи в борбата за подобряване условията за „сините“ привърженици, когато те пътуват, за да подкрепят любимия отбор. С тази стъпка феновете на „Левски“ ще могат за първи път да отидат в Разград не само, за да окажат необходимата подкрепа на своя отбор, но и да наблюдават футболната среща. Да се насладят на играта на любимците си. Нещо, което до сега не се случваше поради наличните условия в гостуващия сектор.

На 30.11.2016 година ще поднесем поредното шоу по трибуните. Този път обаче ще имаме възможност и необходимите предпоставки да се насладим и на празник с марката „Левски“ на терена!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички