Лудогорец изпреварва всички срокове за вдигането на сектор В


Лудогорец изпреварва всички срокове за вдигането на сектор В
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

820 0

Лудогорец ще форсира из­граждането на сектор В на своя стадион. Трибуната вече бе за­творена и съборена. По план тя трябва да е готова в сре­дата на юни и разградчани да могат да приемат мачовете от втория и третия квалифи­кационен кръг за Шампионска­ лига.

Очаква се обаче из­граждането на сектор В, кой­то ще прилича на трибуна "Моци", да приключи още в края на май. Идеята на орли­те е всичко да бъде завърше­но за връчването на шестата поредна шампионска титла. Сезонът приключва на 31 май.

Лудогорец води с 15 точки пред втория Левски 12 кръга преди края на първенството.

Първоначалните намере­ния на разградчани са били да кандидатстват пред УЕФА там да играят и евентуално в плейофите за ШЛ. Това обаче е малко вероятно да се случи, като основната пречка е лип­сата на достатъчно паркоместа. Затова за предпоследно­то стъпало преди групите и самите групи орлите изпол­зват Националния стадион "Васил Левски" в София.

През есента орлите взеха "Лудого­рец Арена" на концесия и по­етапно ще направят изцяло ново съоръжение. През лято­то на 2018-а се очаква да стартира изграждането и на нов сектор А. Трибуната за гости също ще бъде промене­на. Идеята е и четирите страни да приличат на "Моци". В най-скоро време официал­но ще бъде открита и базата "Гнездо на орли", която вече разполага с 9 терена и обще­житие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички