Лудогорец излиза да защитава честта си на "Сан Сиро"


Лудогорец излиза да защитава честта си на "Сан Сиро"
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1042 0

Лудогорец излиза в мач-реванш срещу Милан от 1/16-финалите в Лига Европа, в който ще бранят честта си и ще се надяват на сензационен обрат. "Орлите" загубиха с 0:3 първия мач в Разград, а днес 5 минути след 22:00 часа излизат на реванша на "Сан Сиро".

Шансовете за продължаване пред българския шампион са илюзионни, но със сигурност разградчани ще се борят от първите минути. Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров ще пусне оптимален състав и няма да може да разчита само на наказания Клаудиу Кешеру. С тима пътува и последното ново попълнение Цветомир Панов, но той няма картотека за турнира.

Това ще бъде мач номер 60 в Европа за разградчани. До момента балансът на тима е 21 победи, 18 равенства и 21 загуби при голова разлика 80:77. От тези срещи 21 са в в Лига Европа, където тимът има положителен баланс - 9 победи, 7 равенства и 5 загуби.

Треньорът на "росонерите" Дженаро Гатузо не смята да използва всичките си основни футболисти тази вечер, като ще запази част от тях за мача от Серия "А" срещу Рома. Бонучи, Бонавентура, Сусо и Билия останаха извън групата. Въпреки това Гатузо показа много голямо уважение към Лудогорец и едва ли ще подцени срещата. 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички