Лудогорец иска гръцки национал, той е притеснен от нивото у нас


Лудогорец иска гръцки национал, той е притеснен от нивото у нас
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2190 0

Лудогорец е пратил оферта на гръцки национал, пишат в южната ни съседка. Според информацията на Sportime, става дума за левия бек на Арис Йоргос Валерианос. Гръцкото издание съобщава, че шампионите са предложили двугодишен договор на 27-годишния ляв бек със заплата от 200 000 евро на сезон.

За момента Валерианос бави отговора си към разградчани. Той се притеснявал от по-ниското ниво на българския шампионат, което може да го отдалечи от националния отбор на Гърция. Бранителят дебютира за "елините" в четвъртък (30 май), след като взе участие при загубата с 1:2 от Турция в контролна среща. По-рано през годината той беше сред избраниците на селекционера Ангелос Анастасиадис за евроквалификациите с Лихтенщайн и Босна и Херцеговина, но не взе участие в срещите.

Йоргиос Валерианос е част от Арис от 2017 година и за две години има 45 мача за тима от Солун във всички турнири. В момента той е свободен агент. Преди това е играл за Олимпиакос, Трасивулос, Глифада, ОФИ, Кавала, Ираклис, Аполон Смирнис и Платаниас. Разградчани проявяват интерес и към бивша звезда на Левски. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички