Лудогорец готви нови главоболия на "аспирините" в Разград


Лудогорец готви нови главоболия на "аспирините" в Разград
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1284 0

Българският европредставител Лудогорец започва участието си в Лига Европа тази вечер с домакинство на Байер Леверкузен. Германският тим се намира в слаба форма, след като няма спечелена точка в Бундеслигата след изминали 3 кръга. "Аспирините" обаче са амбицирани да преодолеят кризата и ще играят на максимума в Разград.

Отборът на Пауло Аутори записа победа в първия си мач в групи на евротурнирите само веднъж - преди 5 години, когато се наложиха над ПСВ Айндховен в Холандия.

Атаката на Лудогорец тази вечер ще води Клаудиу Кешеру, а зад него ще действат Вандерсон, Марселиньо и Лукоки. В средата на терена ще играят Светослав Дяков и Яцек Горалски.

Треньорът на Байер Хайло Херлих ще заложи на Лукас Аларио, Карим Белараби и Юлиан Бранд в предни позиции. Наставникът на "аспирините" има няколко контузени футболисти, сред които е и попадналият в групата Ларс Бендер, но той едва ли ще играе в Разград.

Байер играе сравнително успешно на Балканите - от 10 гостувания по нашите ширини е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби.

Всички билети за срещата бяха разпродадени. След мача с Байер Лудогорец го очакват сблъсъци и с Цюрих и АЕК Ларнака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички