Лудогорец чака първия си съперник в квалификациите на Шампионска лига


Лудогорец чака първия си съперник в квалификациите на Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1020 0

Днес от 13:00 часа в централата на УЕФА в Нион ще бъде изтеглен жребият за първия квалификационен кръг на Шампионска лига. От него участието си ще започне и Лудогорец, който има амбицията да се класира за груповата фаза на турнира за трети път в историята си.

Първите мачове от първия квалификационен кръг на Шампионската лига ще се играят на 10/11 юли, а реваншите са на 17/18 юли.

Вчера от УЕФА разделиха 32-ата отбора на две групи по 10 тима и една с 12. Във всяка от групите половината отбори са поставени, а другите - непоставени. Вероятните съперници на Лудогорец са Викингур (Фарьорски острови), Крусейдърс (Северна Ирландия), Корк Сити (Ейре), Валур (Исландия) или победител от мач от предварителния кръг.

След изтеглянето на двойките в първия кръг, ще бъдат определени и сблъсъците във втория предварителен кръг. Там възможни съперници на "орлите" са Цървена звезда, ЧФР Клуж, Апоел (Беер Шева) и Мидтиланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички