Локоса не е отпратен от Разград, истината е отвратителна


Локоса не е отпратен от Разград, истината е отвратителна
Снимка: Фейсбук на Ж. Локоса

3335 0

Нигерийският голаджия Жуниор Локоса е станал случайна жертва на конфликта между спортния директор на Лудогорец Методи Томанов и треньора Димитър Димитров. Това разкри агентът Гбойега Адейeми пред scorenigeria.com.

Локоса е бил харесан от Томанов и е бил поканен да подпише. Изглежда, че Херо не е приел играча и може би е поискал той да мине пробен период.

"Момчето не се яви на проби. Аз уредих тази сделка и настоях да не идвам в България сам с играча. Настоявах неговият агент Исмаил да дойде с него, за да защити интересите на играча и клуба", заяви пред изданието Адейеми.

"Ако ставаше дума за пробен период, щях ли да искам агентът му да идва с нас? Нямаше ли да съм достатъчен аз? Това са въпросите, които трябва да си зададете", допълни нигерийският агент. Според него играчът е преминал само медицински тестове.

Както SportLive.bg вече писа, Димитров си търси оправдание за евентуално некласиране на тима в групите на Шампионска лига. Целта му била да заяви постфактум, че клубът не му е купил исканите играчи, а му е натрапил нежелани такива. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички