Легендата Ребров побесня на интервюто след загубата от Лудогорец

Старши-треньорът на Ференцварош Серхий Ребров беше бесен след поражението от Лудогорец в Лига Европа. Украинската легенда не беше особено разговорлив след срещата и дори се ядоса на репортерските въпроси от страна на БНТ след мача. 

"Защо загубихме? Ами защото Лудогорец ни вкара още в първата минута. След това имахме положения, но нямахме късмет да вкараме", обясни Ребров, опитвайки се да дава кратки отговори. 

С 10 човека цяло полувреме Лудогорец не даде Ференцварош да диша и покори Унгария

Въпреки че два пъти игра в групите на Шампионска лига и два пъти стигна до елиминациите в Лига Европа, изглежда, че Лудогорец се наслаждава ...

"Лудогорец е много различен отбор от този, който видяхме през лятото. От нас се очакват резултати през този сезон, но с такъв мач няма как да се получи. Не успяхме да реагираме след гола в първите секунди.

Дали ще се класираме напред? Какъв е този въпрос? 15 години не сме играли в Европа, така че вече постигнахме много. Защо Лудогорец ни вкара с човек по-малко? Това е футбол - те вкараха, ние - не", тросна се Ребров и прекрати интервюто. На коренно различна вълна беше Станислав Генчев, който разкри какво е казал на футболисите още преди мача (четете подробности тук)

Още по темата

Please select answer!