L'Equipe обяви сигурен трансфер на Лудогорец за 1 млн. евро


L'Equipe обяви сигурен трансфер на Лудогорец за 1 млн. евро
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5089 0

Шампионът на България Лудогорец изглежда, че ще е изключително активен на летния трансферен прозорец, за да подсили стабилно състава си. По-рано днес излезе информация, че разградчани са договорили израелския халф Дан Битон от Ашдод, за когото ще платят над 2 млн. лева.

Френският L'Equipe пък информира и за още един сериозен трансфер, който ще осъществят шампионите. И това е привличането на футболиста на Гинган - Джордан Икоко, за когото се съобщава, че ще бъде платена сумата от 1 млн. евро, като ще има и заложени бонуси. Десният краен защитник отдавна е привлякъл интереса на Лудогорец, но по време на зимния трансферен прозорец е отклонил предложението.

Договорът му ще е за три години, като за първи път ще играе извън Франция. Там е играл за ПСЖ, Ланс, Льо Авър и Гинган. През изминалия сезон Гингам стигна до финала за Купата на Франция, но загуби от Страсбург, а от новия сезон ще играе във второто ниво на френския футбол. През сезона Икоко има изиграни 20 мача за бретанския клуб.

Наскоро пък се появи информация, че разградчани проявяват интерес и към бивша звезда на Левски. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички