Къде да гледаме дербито Лудогорец - Левски?


Къде да гледаме дербито Лудогорец - Левски?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3638 0

Днес в 18,00 часа в Разград един срещу друг ще се изправят лидерът в класирането Лудогорец и третият Левски. Двубоят от първенството може да разхлаби или затегне възела в първенството през този сезон. Лудогорец влиза в мача с преднина от 3 точки пред втория ЦСКА и 7 пред "сините". Мачът ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт", можете и да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев няма да може да използва две основни фигури - наказан е капитанът Светослав Дяков, а контузен е Вандерсон. Други проблеми по състава Стоев няма.

В Левски пък ще трябва добре да преценяват силите си до края на кампанията. Защото както на теория могат да станат шампиони, така след 10 дни може и да са без квота за Лига Европа. Временният треньор Георги Тодоров вече обяви, че ще прави ротации, и по всичко изглежда, че ще отпише визитата в Разград като интрига.

Това ще се състои в съхраняването на поне двама основни играчи - левия бек Иван Горанов и дефанзивния халф Кали Тиам. Те имат натрупани картони. Ако получат официални предупреждения в Разград, ще трябва да пропуснат дербито във вторник срещу ЦСКА, за да бъдат съхранени за евентуален бараж за Лига Европа. А на този етап мачът с червените явно се явява по-важен за столичани.

До момента през сезона Левски загуби на три пъти от Лудогорец. Сините вече 10 поредни мача не познават вкуса на успеха срещу този съперник. И все пак Георги Тодоров обяви, че тимът му ще търси победа в Разград. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички