Козмин Моци обяви коя мечта все още го държи в Лудогорец и във футбола


Козмин Моци обяви коя мечта все още го държи в Лудогорец и във футбола
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4773 0

Една от големите звезди на Лудогорец - Козмин Моци, е вече на 34 години и през настоящия сезон не е сигурен титуляр в отбора. Според мнозина, румънецът се очаква скоро да завърши кариерата си и, по всяка вероятност, да получи пост в клуба. Оказа се обаче, че централният защитник няма никакво намерение да окача бутоните на пирона скоро. Легендата от Разград има намерение да играе не само този сезон, но и следващия.

Разкритието направи самият футболист, който бе откровен пред "Telekom Sport". Моци призна, че има за цел да участва в спечелването на десетата титла на България от тима, което той очаква да се случи в края на сезон 2020/21. Пред румънската медия той обяснява нещата така: "Лудогорец има 8 шампионски титли и липсват само две, за да получат почетната звезда, която е поставена на герба на клуба и означава завоюването на 10 шампионски титли". Румънецът иска да види тази звезда на фланелката си, след което ще окачи бутоните.

"Очаквам да сложа звездата на фланелката си и след това да се оттегля. Нуждаем се от още две титли, за да съберем 10 шампионски купи и след това си тръгвам", обясни защитникът.

Козмин Моци е в Лудогорец от 2012 година и е спечелил с тима 7 титли. Само един от трофеите си българският клуб е спечелил без него. През настоящия сезон Лудогорец също води в класирането, изпреварвайки Локомотив (Пд) и Левски с 4 точки. Ако "орлите" станат шампиони през този и следващия сезон, Моци ще се откаже от футбола на 36 години. А кой, според слуховете, е набелязан от клуба за негов заместник вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички