Клуб от Бундеслигата е по петите на Яцек Горалски


Клуб от Бундеслигата е по петите на Яцек Горалски
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1645 0

Само година след като премина в Лудогорец, Яцек Горалски може да направи нов трансфер, този път в едно от най-силните първенства в Европа – Първа Бундеслига. Послките медии разкриват, че Фрайбург е по петите на халфа и дори ще изпратят свой представител на Мондиал 2018, който да следи изявите на Горалски, пише "Меридиан мач”.

Както е известно, Горалски попадна в състава на Полша за Световното. От него обаче отпадна Якуб Свиерчок. Предполага се, че халфът на Лудогорец ще е резерва в състава на Адам Навалка, но въпреки това би трябвало да запише минути на най-престижния футболен турнир в света.

В тима на Фрайбург, който се спаси от изпадане в последните кръгове, играят двама поляци - вратарят Рафаел Гикиевич и халфът Бартош Капустка.

Иначе Горалски направи впечатление с много силните си мачове за Лудогорец в Лига Европа, като определено отлични бяха представянията му като гост на Истанбул Башакшехир (0:0) и при историческия успех с 2:0 над Брага. Във всички турнири халфът записа 34 двубоя за "орлите".

Неговата цена според Transfermarkt е 2,5 млн. евро. Той бе купен за около 900 000 евро от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички