Кешеру се разделя с Лудогорец, връща се у дома?


Кешеру се разделя с Лудогорец, връща се у дома?
Снимка: БГНЕС

3193 0

Румънският нападател на Лудогорец Клаудиу Кешеру може да се завърне в родината си. Според "Фанатик" той е в плановете за селекция на Стяуа.

Договорът на румънеца изтича през юни 2018 г. Той дойде в Разград през август 2015 г. Засега няма индикации, че контрактът му ще бъде удължен.

Стяуа планира да върне играча именно през лятото, когато става свободен агент. Още от Нова година двете страни могат да преговарят.

Румънският национал винаги е твърдял, че един ден ще се завърне в тима, за който игра през сезон 2013/14, като в 34 мача вкара 20 гола.

Фактът, че в момента Кешеру не е твърд титуляр при Димитър Димитров също не е в полза на неговото оставане в тима.

С евентуалното му завръщане в Румъния го свързва и бизнесплан, който футболистът си е съставил. Той е решил отсега да мисли за времето след края на кариерата си. 30-годишният нападател е вложил 1,5 млн. евро в изграждането на луксозен курортен комплекс в Орадя. "Фанатик" пише, че това е заплатата му за 2 години в Разград. Мястото включва ресторант, басейн, салон за партита с 300 места, конферентна зала и много други екстри.

Комплексът, разположен в родния му град, ще се простира върху 15 хиляди квадратни метра. Там ще могат да се организират сватбени тържества и други подобни. От салона се излиза на голяма тераса, която може да побере още 200 души при хубаво време, пише "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички