Кешеру назова резултата, с който Лудогорец ще удари Копенхаген в Дания


Кешеру назова резултата, с който Лудогорец ще удари Копенхаген в Дания
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

11779 0

Нападателят на Лудогорец Клаудио Кешеру запази надеждите на тима за класиране напред в Лига Европа, след като вкара за 1:2 при загубата на своя тим на стадион "Васил Левски". Освен това той е категоричен, че победа с 2:0 като гост е напълно по силите на "орлите".

"Много труден мач, с трудно начало. След това създадохме опасни ситуации пред тяхната врата. В последните минути вкарахме гол, след това имахме положения, когато пресирахме съперника. Те са много здрави отзад, като планина. Ако ги бяхме пресирали повече в тяхната половина, може би щеше да се получи по-добре", сподели впечатлението си Кешеру.

"Знам какво да правя като вляза на игрището, вкарах гол. Със сигурност шансовете ни не са добри, но мачовете не си приличат. Ще се опитаме да спечелим на реванша. Там ще ни трябват два гола. Ще гоним победа с 2:0, за да се класираме. Или 2:1, за да играем продължения. Това са нашите цели", завърши Кешеру.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички