Кешеру: Трудно е срещу затворен отбор, дори и Левски се защитава цял мач в Раград


Кешеру: Трудно е срещу затворен отбор, дори и Левски се защитава цял мач в Раград
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3873 0

Клаудио Кешеру, който отбеляза два гола при победата над Пирин, заяви, че е нормално на "Лудогорец Арена" отборите да играят затворено. Той също така отбеляза, че повечето отбори в България са вдигнали нивото си през втория полусезон и за шампионите е много по-трудно да се печелят точки.

"Мога да кажа, че това бе труден мач за нас. Започнахме не по най-добрия начин. Срещнахме един много добре организиран тим и нямахме възможности да ги изненадаме. След това вдигнахме скоростта, задържахме интензитета и вкарахме трите гола. Винаги е трудно срещу затворен отбор. Дори и Левски се защитава цял мач тук", заяви след мача Кешеру.

"Винаги се опитваме да правим нещо различно, за да изненадваме противниците. Смятам, че през втория полусезон доста отбори са вдигнали нивото. Преди дори когато не играехме толкова добре, печелихме без проблеми, докато днес бяхме много добре подготвени и не успяхме да стигнем лесно до победата. Всеки отбор е по-добре тактически и при всички положения нивото е по-високо. Ранният гол през второто полувреме бе много важен. Много отбори издържат до 60-та минута и след това ние натискаме газта, за да вземем своето. Когато играем бързо, за нашите съперници става много трудно."

"Всички сме победители, трябва да сме горди от представянето си в Европа. Допуснахме грешки в София и след това не успяхме да се преборим с Копенхаген. Надявам се, че следващата година ще бъдем още по-напред и ще играем в Шампионска лига.", заяви румънецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички