Кешеру: Не съм взел окончателно решение за бъдещето си, но на 80% оставам в Лудогорец


Кешеру: Не съм взел окончателно решение за бъдещето си, но на 80% оставам в Лудогорец
Снимка: Ludogorets.com

1152 0

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви в своята родина Румъния, че има 80% шанс да остане в Разград и през следващия сезон. Договорът на нападателя изтича през юни, а в момента той разглежда вариантите пред себе си, които обаче не са много.

Кешеру присъства на церемония за Футболист на годината за 2019 г., на която бе награден за Голмайстор №1. Нападателят на "олите" бе номиниран и за футболист на годината, но наградата спечели друг играч - Джордже Пушкаш.

"Договорът ми с Лудогорец приключва през юни. В момента анализирам възможностите пред себе си, но те са малко. Все още не съм взел окончателно решение. Сега ни предстои много важен мач в Лига Европа. Така че предварително не искам да говоря за това, но вероятността да остана там е 80%", заяви Кешеру.

Кешеру изигра важна роля при равенството с ЦСКА на "Българска армия", но бе изненадващо изваден от игра от треньора Станислав Генчев. Разсърди ли се румънецът за решението на наставника на "орлите" - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички