Капитанът на Лудогорец се надява на място в ръководството на клуба


Капитанът на Лудогорец се надява на място в ръководството на клуба
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2719 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна, че иска да остане във футбола като ръководител след края на състезателната си кариера. "Моето желание е след като приключа да играя професионално, да остана във футбола. Мисля, че с опита и знанията, които имам, мога да бъда полезен. А Лудогорец без съмнение е най-добре функциониращият клуб в България, мечта за много футболни хора", каза Дяков в интервю за greeneagles.bg.

"За мен ще е удоволствие и голяма отговорност да бъда част от ръководството на клуба след време, но за това се изисква първо да бъдеш поканен и след това да се уточняват доста детайли. Лудогорец ми е дал много и ако мога да бъда полезен, ще помагам", допълни звездата, цитиран от "Тема Спорт".

"Най-тежкият ми момент беше след мача с Лацио в Италия, когато изпуснах дузпа и получих червен картон. За дузпата въобще не ме е яд, но съжалявах, че оставих отбора в много труден момент с човек по-малко. Доста време ме държеше, но благодарение на подкрепата на всички в клуба, и най-вече на семейството ми, го преодолях. Имаше и още един момент, когато за единствен път в тези осем години исках да напусна Лудогорец, но той остава в миналото", допълни Дяков. Кой от настоящите играчи на тима също е гласен за място в ръководството вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички