Кампаняро разкри тайната за успехите на Лудогорец и обяви: Не ни е страх от Милан


Кампаняро разкри тайната за успехите на Лудогорец и обяви: Не ни е страх от Милан
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1270 0

Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро разкри пред италианските медии, че българският тим уважава своя съперник в Лига Европа - Милан, но не се страхува от тях. Бразилецът с италиански паспорт разкри и каква е тайната на успехите на разградчани.

"В България всичко върви добре, спечелихме последния сезон, и тази година сме първи, аз играя постоянно и много се забавлявам", обясни халфът пред "TMW".

Запитан как в Разград са приели съперника, който жребият в Нион им отреди, той заяви: "Приехме го с голям ентусиазъм. Милан винаги си е Милан, исторически клуб, престижен и успешен. Ще бъде чудесно да се върна да играя в Италия, още повече на внушителен стадион като "Сан Сиро".

"Ние уважаваме "росонерите", но със сигурност не се страхуваме от тях". Въпреки че не са в супер форма, има 2 месеца до сблъсъка между нас и всичко може да се промени", допълни Кампаняро.

"Тайната на успехите на Лудогорец е хармонията. Ние сме голям екип, обединени и близки, имаме играчи от различни националности, но всички гледаме в една посока", разкри футболистът на шампионите.

Кампаняро сподели и какво го е накарало да приеме офертата на Лудогорец. "Това бяха моите бразилски съотборници. Говорих с тях, преди да подпиша и реших да приема, дори и да не познавам страната и да не знам езика. Днес съм щастлив, че направих този избор", завърши бразилецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички