Какви са шансовете капитанът на Лудогорец да играе срещу ЦСКА?


Какви са шансовете капитанът на Лудогорец да играе срещу ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

1359 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна, че все още не е напълно възстановен от травмата си, която получи през март месец. Халфът обаче се надява да е на линия за дербито с ЦСКА в този кръг.

"Все още не съм възстановен и все още не тренирам с отбора. Но до мача с ЦСКА има време и лично на мен много ми се иска да играя в този мач. Медицинският екип го изключва като вариант, но аз не го изключвам и ми се иска да запиша първи минути след травмата. Не съм много с отбора, повече съм с медицинския щаб в последните дни", заяви Дяков пред Diema Sport. 

"Аз се радвам, че има чак такъв отзвук, когато два мача не можем да победим. Значи много сме вдигнали летвата. И в двата мача не се представихме лошо, имахме своите шансове и съм сигурен, че занапред ще вкарваме", заяви Дяков и говори за налагането на младите момчета в отбора, както и за участието на повече българи в състава. 

"Ако трябва да съм честен, също искам повече българи в Лудогорец. Но за момента е така, чужденците се справят, така че няма какво да искаме от тях. Лично аз се надявам Лудогорец да има повече българи в състава от школата, защото тя работи прекрасно. Дано от нея излизат момчета, които да радват феновете", завърши Светльо Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички