Има ли от какво да се притесняват в Разград?


Има ли от какво да се притесняват в Разград?

1731 0

Срещу Берое - 1:1, Лудогорец допусна четвърта грешна стъпка от началото на сезона. След 7 изиграни кръга разградчани имат едва 3 победи. Това безспорно е най-слабият старт на трикратните шампиони.

Въпреки това "орлите" изостават само на 4 точки зад лидера ЦСКА, когото вече победиха у дома. Проблемът обаче не е в разликата, а в играта. Тя определено не е на нивото на изявите от Шампионска лига. Очевидно е, че първенството остава на заден план и ремито с Берое едва ли ще е последната грешна стъпка. В Разград със сигурност си дават сметка, че тази година ще е доста по-трудно да стигнат до златните медали.

Още в следващия кръг Лудогорец пак може да стъпи накриво - гостува на коравия Ботев (Пловдив). Мачът е дни преди двубоя с Ливърпул в групите на ШЛ, а е видно, че възпитаниците на Георги Дерменджиев още летят в облаците.

Програмата съвсем не е на страната на "орлите". След "канарчетата" разградчани играят последователно срещу Литекс и Левски. Ротацията на състава, която е неизбежна на фона на задаващите се мачове в периода сряда - събота, също ще окаже своето негативно влияние рано или късно.

Веднъж, през пролетта на миналата година, Лудогорец успя - стигна осминафинал в Лига Европа и пак триунфира с титлата, но като че ли сега поводите за притеснение и сигналните лампи са много повече и на доста по-ранна фаза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички