Играл в Лудогорец: Ако зависеше от мен, бих се замислил дали да викам Вандерсон и Марселиньо в националния


Играл в Лудогорец: Ако зависеше от мен, бих се замислил дали да викам Вандерсон и Марселиньо в националния
Снимка: БГНЕС

6777 0

Решението на двама поредни български селекционери - Красимир Балъков и Георги Дерменджиев, да извикат в националния отбор бразилците от Лудогорец Марселиньо и Вандерсон срещат неразбиране в чужденци. Включително и сред футболисти, играли с крилото и плеймейкъра, какъвто е примерът с украинския защитник Игор Пластун.

"Четох в един български сайт за повиквателните на двамата и нямаше отрицателни отзиви. Може би фенове на ЦСКА и Левски са писали за това, но аз не чета коментарите. Журналистите не видяха нищо лошо в това. Не знам как е сега. Резултатите на отбора не са много добри. Ако бях ръководител на развитието на футбола в България, бих си помислил защо да викаме футболисти от Бразилия, ако няма резултат", заяви Пластун пред украинския сайт tribuna.com.

На въпрос дали ако украинският национален отбор не постига резултати ще започнат критики за повиквателните на двамата бразилци там - Марлос и Жуниор Мораеш, Пластун отговори: "100%". А защо националният ни отбор може да се напълни с бразилци вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички