И треньорът на Милсами заговори за "национална кауза", сравни 1:0 над Лудогорец с триумф в ШЛ


И треньорът на Милсами заговори за "национална кауза", сравни 1:0 над Лудогорец с триумф в ШЛ
Снимка: БГНЕС

1506 0

Треньорът на молдовския Милсами повтори призивите на Лудогорец от миналия сезон, когато "орлите" искаха тяхната мисия в Европа да стане национална кауза. Към това призова и Осипенко. Той сравни победата над българския шампион в първия мач със спечелването на Шампионска лига.

Какви бяха емоциите ви след финалния съдийски сигнал?

- Разбира се, емоциите бяха най-положителни, защото, първо, в такъв резултат никой не вярваше. Емоциите бяха такива, сякаш бяхме спечелили Шампионска лига. Беше много приятно да победиш такъв силен и именит съперник. Но, ние прекрасно разбираме, че ни предстои да изиграем още един мач, в който сме длъжни да докажем, че резултатът от пъравата среща не е случайност.

След няколко дни Лудогорец ще пристигне в Орхей. У дома по-тежко ли ще ви е, или по-леко?

- У дома ще ни е по-трудно, като се има предвид резултатът в първия мач. Мисля, че българите ще се отнесат съвсем по-различно към този мач. Няма да ни е леко да защитим постигнатия резултат.

Как отборът се подготвя за реванша с Лудогорец?

- Подготовката минава пълноценно, всичко е както планирахме. Тренираме в едноразов режим. Всички момчета горят от желание да играят и да се докажат.

Как мислите, стадионът в Орхей ще бъде ли пълен?

- Разбира се. Зарядът на този мач е голям. Трибуните ще бъдат пълни. Ние много разчитаме на подкрепата на нашите фенове. Те винаги ни поддържат фантастично. Специална благодарност към тях за това. Бих искал да добавя, че мачът срещу Лудогорец е международен. Нужна ни е подкрепата не само на нашите фенове. Искам да призова всички фенове: на Дачия, на Шериф, на Зимбру и всички останали, да ни подкрепят. В такива мачове ние браним не само цветовете на нашия клуб, а и честта на страната. Много е важно всички да ни подкрепят. Необходимо ние това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички