Херо определи ключовия мач за Лудогорец в Лига Европа


Херо определи ключовия мач за Лудогорец в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1658 0

Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров- заяви, че равенството с Истанбул ББ е справедлив резултат. "Смятам, че равенството е справедливо на фона на головите положения и на показаното от двата отбора на терена. Най-доброто положение бе в наша полза, но Жоао Паоло не можа да го реализира", сподели Херо.

"В първите минути започнахме плахо, но после влязохме в мача и поехме инициативата. Като цяло обаче, пак казвам, че ремито е закономерен резултат. Жалко, че в заключителните минути нямах смени, за да заменя уморилите се хора, особено крайните защитници, но засега това е нашият състав и трябва да се справяме с него.

Напрежението си каза думата, имахме положения и трябваше да ги реализираме. С Марселиньо и Мисиджан атаката ни щеше да е много по-силна, но това са реалностите".

"Отборите на Истанбул ББ и Хофенхайм са много силни. Не е случайно, че победиха Байерн (Мюхнен). Този мач е ключовият за нас, ако победим в Разград срещу Хофенхайм, ще имаме големи шансове да прескочим групата", добави още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички