Херо кани Ники Илиев в Лудогорец


Херо кани Ники Илиев в Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1690 0

Един от най-добрите български защитници за всички времена може да започне работа като треньор в Лудогорец. Наставникът на шампионите Димитър Димитров-Херо е предложил на бившия капитан на националния отбор и на Левски Николай Илиев да стане негов помощник.

Легендарният бранител ще отговаря за защитниците в тима. Това е зоната, която трябва да се подсили, за да може Лудогорец да надгради над постигнатото до момента, коментират близки до клуба.

„Нямам официално предложение от Лудогорец - коментира пред „България Днес“ Ники Илиев. - Често се тиражират различни слухове, но не мога да коментирам нещо, което го няма черно на бяло. Имам познания за играта в защита, това е ясно на всички. Относно евентуално предложение от Разград мога да отговоря само по един начин -никога не казвай „никога“.

Лудогорец се класира за елиминациите в Лига Европа, но трепери до последната секунда на двубоя с Хофенхайм, завършил 1:1 онази вечер. Загуба в Германия щеше да изхвърли тима на Херо от участие в следващата фаза на турнира. Немците натискаха до края, като в заключителните атаки напред се включи и вратарят им Грегор Кобел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички