Херо даде своята прогноза за първите три места в Първа лига


Херо даде своята прогноза за първите три места в Първа лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1799 0

Старши - треньорът на Иртиш Павлодар Димитър Димитров даде своята прогноза за това как ще приключи сезона в Първа професионална лига. Въпреки поизравнените сили този сезон според него отново Лудогорец ще триумфира в първенството. 

"Няма как да не гледам мачовете от българското първенство. Интересувам се от футбол и когато имам възможност, гледам мачове от българския шампионат. Виждам това, което и очаквах. Моите прогнози са, че Лудогорец отново ще бъде шампион през тази година. Очаквам ЦСКА да бъде втори и Левски отново да бъде трети. Това е моята прогноза", заяви Херо пред "Дарик".

"Аз мога да кажа как виждам нещата от 4-5 хиляди километра разстояние. Не мога да бъда пълноценен и точен в преценката си. Смятам, че отборът на ЦСКА има по-добър потенциал от отбора на Левски. Левски надгради, имаше позитивни и добри играчи, но като цяло смятам, че отстъпва като качество и потенциал на ЦСКА. ЦСКА има отстъпление от това, което беше есента на миналата година като качество и съдържание на игрите. Затова смея да твърдя, че Лудогорец на базата на своя опит и рутина отново ще бъде шампион“, допълни Херо.

"Смятам, че с всяка една година на Лудогорец ще му бъде все по-трудно. Аз исках да направя това освежаване. Идеята да поема Лудогорец бе именно такава. Такива бяха тенденциите в началото, но в един момент спряха, заради различни причини, които не искам да коментирам. Освежаването беше наложително и закъсняхме в този процес. В крайна сметка това не е моя работа. Има ръководство, което трябва да мисли и да разсъждава по тези въпроси", допълни още той.

Срещу Лудогорец се свири дузпа у нас веднъж на сезон - вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички