Херо: Натрупва се физическа умора, работя с 16 футболисти


Херо: Натрупва се физическа умора, работя с 16 футболисти
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2079 0

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо коментира победата на своя тим с 2:0 над Берое в мач от 11-я кръг на Първа лига. Специалистът изтъкна, че скамейката му е прекалено къса и в играчите се натрупва умора от сгъстения цикъл на "орлите".

"При нас има огромна умора, играем мачове през 2-3 дни. Вандерсон за това и получи контузия. Опитвам се да давам игрово време на всички, но не се получава с всеки пост.

Постигнахме победа над един много добър отбор, който играе добър футбол във всяка една зона. Радвам се, че не допуснахме гол. Защитата се представи добре, имаше едно или две положения пред нашата врата, за други не се сещам.

Физическата умора е най-трудното нещо за нас. При крайните полузащитници имам едва двама, на които да разчитам - Мисиджан и Лукоки. Разчитам само на 16 футболисти и е нормално да има умора в тима. 

Важно е, че отново сме първи, да. Това обаче нищо не значи, има още много мачове до края на сезона. Програмата ни е много тежка, между мачовете с Левски и ЦСКА имаме мач и с Брага, така че няма да ни е лесно. В събота сигурно ще направим контрола с нашия втори състав", бе коментарът на Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички